Lidenskap for mat
Vår historie
LOKALE RÅVARER
RS Catering er opptatt av et bærekraftig jordbruk hvor matproduksjon er jordbrukets hovedoppgave. Samtidig som klimagassutslipp fra norsk jordbruk må prioriteres må økt matproduksjon med intensjon om økt selvforsyning iveratas.
Etter mange års erfaring i bransjen er det overbevisende mange som verdsetter kvalitet foran kvantitet.
LANG FARTSTID
Robert Vikse | Daglig leder
Født 1975. Kokk i 25 år, fagbrev fra Hotel Continental, Oslo. Jobbet som kokk i USA og ved Norske ambassade i Stockholm. Kjøkkensjef på ulike restaurantkonsepter i Norge. Har drevet med ferskvare for MENY kjeden, lokalmat og catering siste 15 årene.
Stig Joar Romfog | Matforvalter
Født 1983. Kokk i 18 år, fagbrev fra Ullensvang Gjesteheim. Kokk på Hilton Hotel, london. Buffet ansvarlig for flere VIP arrangementer som England sitt fotball landslag og Hilton familien. Kjøkkensjef ved ulike restaurant og hotel konsept på Stord. Ferskvare og fiskespesialist i MENY kjeden.