Meny

Her er sesongens meny, du finner kontaktinformasjon nederst på siden.

Tapas
Solbakken Høst!

• Krydderstekte kongereker og bulgursalat
• “Hot Pot” med årets lam og sesongens grønnsaker
• Høstruller med årets hjort og søt og syrlig tyttebærdip
• Urtebakt kylling med ranch dressing
• “Haugesund Cæsar salat” med klippfisk , soltørket tomat, oliven og krutonger
• Potetgrateng med skogsopp
• Sesongens betesalat med haukelichevre, ristede nøtter og honning
• Husets focaccia og hvitløksmajones

350,- per person

Koldtbord
Solbakken- sommer og høst 2020

• Røkt ørret fra gården og eggerøre
• Skalldyrsalat i tertebunn med urter
• Egg og bacon ‘muffin’ med krydderstekte bønner
• Langtidsstekt storfe med krydder og bakt hvitløks remulade
• Utvalg av lokal spekemat i fra NYYYT
• Nøtteskinke fra NYYYT med ristede valnøtter og sesongens rødbeter
• Husets karbonader med stekt løk og timian
• Urtebakt kylling
Potetsalat
• Frisk salat med rødløk, tomat og fetaost
• Husets loff og alpebrød med smør

315,- per person

Selskapsmeny 1

Forrett;
Husets fiskesuppe med ‘dagens fangst’
Bacon og løk crumble med strimlede grønnsaker.
Hovedrett;
Andelår confit med potetpuré, bakt gulbet og grønnkål. Fiken og balsamico sjy.
Dessert;
Gårdsbruleè med marinerte bær.

475,- per person

Selskapsmeny 2

Forrett;
Kantarell rissoni med speket viltkjøtt.
Hovedrett;
Langtidsstekt høyrygg av storfe med potet og pastinakkpuré, grønnsaker og rødvinsaus.
Dessert;
‘Sprøtt eple’ med fersk rømme.

475,- per person

Bryllupsmeny

Forrett;
Reke ‘kokktail’ a la Stig på!
Hovedrett;
Langtidsstekt kalv
Gratinert røstipotet med haukeli chevre, grillet gulrot, rosenkål og skogsoppsaus.
Dessert;
Gårdsbruleé med marinerte bær.

450,- per person

Gryteretter

Gryterett med storfe av flatbiff.
Servert med paprika, løk og sopp. Potetstappe og, eller ris. Salat.
Pris pr pers 189,-

Viltgryte av elg eller hjort.
Servert med sopp, rosenkål og bacon.
Potetstappe og, eller ris. Salat.

239,- per person

Grillmeny 1

Lokal og hjemmelaget pølse.
Brød og topping.
Smokey svinenakke ‘mac’n cheese’
‘Laks i form’
Tilbehør;
Guttas bbq saus
Potetsalat med mais, vårløk og bacon dressing
Coleslaw
Bønnesalat

395,- per person

Grillmeny 2

Confiterte kyllingpops
3-2-1 spareribs
Marinerte kongereker på spyd
Tilbehør;
Guttas bbq saus
Potetsalat med mais, vårløk og bacondressing.
Coleslaw
Bønnesalat

395,- per person

Smørbrød “danske”

Vi lager disse saftige og flotte skivene på surdeigsbrød, grove og fine!

  • Husets karbonader med stekt løk, timian og eggesalat
  • Kongereker, koreander og wasabi majones
  • Urtebakt kylling med bacon og aioli
  • Røysland skinke og husets rødbetsalat
  • Røkt ørret fra gården med eggerøre, sukkertare og dill
  • Langtidstekt indrefilet med tomatremulade

59,- pr skive

Supper- høst og vinter!

Robert sin thai suppe med curry og kylling, litt hot:)

Stig`s taco suppe med med årets blåbærgris. Du bestemmer styrken:)

Vestlandets stolthet- kjøttsuppe med masse grønnsaker! Hold deg varm og frisk:)

Kremet fiskesuppe – med strimlet grønnsaker og fisk etter fangst

Bestilling

Robert Vikse
47176463
robert@rscatering.no

Stig Romfog
40632322
stig@rscatering.no