JULEBORD
RS Catering fikser julebordet
Gled dine ansatte med julebord, bygg din meny så fikser vi maten!
- Stig & Robert

Pinnekjøtt med tilbehør
Deilig pinnekjøtt foredlet av Lundal, vossakorv, rotmos og poteter

Bakte rotfrukter (pr.pers)
Bakte rotfrukter med honning, fetaost og nøtter.

Blandet salat (pr.pers)
Blandet salat.

Bakt rosenkål og blomkål (pr.pers)
Bakt rosenkål og blomkål.

Potet og grønnsaksvaffel (pr.pers)
Potet og grønnsaksvaffel.

Gazpacho (pr.pers)
Gazpacho.

Crispy nuggets (pr.stk)
Crispy nuggets, 25 gr. Allergener: (hvete)

Panert snitzel (pr.stk)
Panert snitzel, planteprotein, ca 100 gr.

Bakte rotfrukter (pr.pers)
Bakte rotfrukter med urter, olivenolje og maischips.

Potetvaffel (pr.pers)
Potetvaffel med sellerikrem.

Polenta (pr.pers)
Myk cheddar polenta med sopp, løk og grønnkål.

Blomkålkaker (pr.stk)
Blomkålkaker med vesterbotten.

RS Koldtbord (pr.pers)
Vårt eget koldtbord som også inkluderer vår egen frilandsgris «blåbærgris».

Ribbe med tilbehør
Deilig ribbe av Blåbærgris, medister, rødkål, surkål, rosenkål og poteter.

RS Tapas (pr.pers)
Vår egen tapas som også inkluderer vår egen frilandsgris «blåbærgris».

Vårruller (pr.stk)
Vårruller. Allergener: (hvete)

Ostefat (pr.pers)
Ostefat med 3 oster og tilbehør. Allergener: (melk)

Dadler med bacon (pr.stk)
Dadler med bacon.

Tempura scampi (pr.stk)
Tempura scampi. Allergener: (skalldyr,hvete)

Paella (pr.pers)
Paella med kylling, scampi, blåskjell og chorizo. Allergener: (skalldyr)

Viltgryte (pr.pers)
Viltgryte med hjort, salat og dressing. Allergener: (melk, egg)

Biffgryte (pr.pers)
Biffgryte med ris, salat og dressing. Allergener: (melk, egg)

Lasagne (pr.pers)
Lasagne med salat og dressing. Allergener: (hvete, melk, egg)

Tapas
Tapasmenyen vår består av flere egenproduserte varer fra blåbærgris. Minimum 10 personer.

Julebuffet med tilbehør og dessert
Deilig pinnekjøtt foredlet av Lundal, vossakorv, rotmos og poteter, deilig ribbe av Blåbærgris, medister, rødkål, surkål, rosenkål og poteter.

Linser og gresskar med curry (pr.pers)
Linser og gresskar med curry, kokos, hvitløk og chili.