Julestemning

Våre favoritter til den beste julestemningen

Julestemning fra RS

Priser per pers

BUFFET

Full Pakke med pinnekjøtt, ribbe, dessert og god stemning
Alt av tilbehør
Pris: 650,-
Allergier: melk, egg


Eller sett sammen din egen:

Pinnekjøtt med kålrot og gulrotstappe, saftig kjøttpølse, kokt potet og sjy
Pris: 500,-
Allergier: melk

Svineribbe med rødkål, erterstuing, kokt potet, medisterkaker og ribbesaus, tyttebær og sennep
Pris: 500,-
Allergier: melk

Kalkunbryst med bacon, rosenkål og stuffing à la Amerika, potetstappe og fløtesaus med tranebær
Pris: 500,-
Allergier: hvete, mell, sennep

Lutefisk med sennepsaus, gul ertestuing, bacon, gulrot og potet
Pris: 550,-
Allergier: fisk, sennep, melk

Dessert:
Riskrem med rød eller gul saus 115,- (melk)
Julepanna cotta med multe saus 115,- (melk)
Dronning Maud med sjokolade og pepperkake 149,- (melk, egg, hvete)


3-RETTERS MENY

Forrett:
Rødbetgravet ørret med pepperrotkrem og croissant (hvete, melk)

Hovedrett:
Rudolf filet med portvinskokt pære, kremet soppsaus og fritert rosenkål, mandelpotetstappe (melk)

Dessert:
Ostekake med pepperkakebunn (hvete, melk)

Pris: 759,-

Alle priser inkl. mva

BBQ

RS BBQ

Ta kontakt for sesongens meny og priser

Koldtbord & tapas

RS Tapas

400,-

per. pers

Varmt

Krydderstekt lammeribbe med pasta, kremet sopp og spinat (egg, melk)
RS con carne med kjøttdeig fra Uvik gård, bønner og bakt hvitløk
Bakt kyllingfilet med ris tilsmakt lime og sitrongress, kardemomme og grønnkål

Innbakte grønnsaker og mangodressing
(hvete, egg, melk)
Potet med bacon og purre, med cheddar eller béarnaise-dressing
(melk, egg)

Kaldt

Frisk salat med agurk, paprika, tomat, oliven, rødløk og fetaost
Agurksalat med chili, sesam og soya
(sesam, hvete)
Fennikel, mango og stekt rosenkål
Focaccia og aioli
(hvete, egg)

Tilleggsretter

Brandade av klippfisk, potet og hvitløk, med krutonger (fisk, melk, hvete) 75,- pr pers
Crudités med hummus
(sesam) 55,- pr pers
Dadler med bacon
20,- pr stk
Innbakt scampi
(hvete) 25,- pr stk
Spekekjøtt: salami og spekenakke av Blåbærgris
65,- pr pers
Vårruller
(hvete) 25,- pr stk
Stor brødpakke med focaccia, steinovnsbakt surdeigsbrød og fullkornscroissant (hvete, rug) 45,- pr pers

RS Koldtbord

450,-

per. pers

Vårt eget koldtbord som også inkluderer vår egen frilandsgris «blåbærgris».

Inkludert

Karbonader og løk (melk)
Kylling og dipp (hvete, melk)
Skalldyrsalat med reker og krabbe (skalldyr, egg)
Pastasalat (hvete, egg)
Røkt ørretfilet og eggerøre (fisk, egg, melk)
Helstekt indrefilet av storfe, remulade og padrons (egg)
Blåbærgris pålegg og eggesalat (egg)
Potetsalat (egg, melk)
Brød og smør (hvete, melk)

Vegan/vegetar/allergi meny

En deilig plantebasert meny som er allergivenlig i tillegg til vegan/vegetar. Nok til 2-3 personer. Ta kontakt for pris.

Varme retter:
Couscous med grønnsaker
Nøttestek med sopp, små urtepoteter og bakt kålrot
Plante-schnitzel med chilimais
Ragu med linser
RS paella med kveite og ørret

Kalde retter:
Quinoa med regnbuerøtter, ristede nøtter, honning- og sitronsaus
Bakte rotgrønnsaker med chevre og granateple
Vår egen røkte ørret med eggekrem
Crudités med dipper (hummus x3: naturell, paprika og rødbete)
Nudelsalat med sesam og grønnsaker
Gresskarsalat

Selskap & Bryllup

Vår signaturmeny. Ta kontakt for skreddersydd meny

Velg mellom RS Signatur eller en av våre Bistro varianter

 


RS SIGNATUR

Forrett:

RS Skagen

Krabbe og reker i wasabidressing

Focaccia, tomat og fennikelsalat

Allergier: skalldyr, melk, hvete

Hovedrett:

Helstekt indrefilet

Valgfri tilberedning av potet, med kremet peppersaus

Bakt gulrot og gulbet

Selleripuré tilsmagt brunet smør

Allergier: melk

Dessert:

Panna Cotta toppet med hvit karamellisert sjokolade og bringebær

Allergier: melk

695,- per pers


RS BISTRO

Forrett:

RS pintxos

Croissant med spekenakke og salami av blåbærgris.

Kremost og gressløkdressing, ruccolasalat og balsamico tomat.

Allergier: hvete og melk

Hovedrett:

Helstekt ytrefilet av storfe

Valgfri tilberedning av potet, med kremet peppersaus

Bakt gulrot og gulbet

Selleripuré tilsmagt brunet smør

Allergier: melk

Dessert:

Crème brûlée med bringebær.

Allergier: egg, melk

650,- per pers


RS BISTRO 2

Forrett:

Cæsar salat med kylling, bacon, krutonger, og parmesanchips

Allergier: egg, melk, hvete

Hovedrett:

Boeuf Bourguignon med potetmash, grønnsaker og rødvinsjy

Allergier: melk

Dessert:

RS tilslørte piker med marinerte bjørnebær

Allergier: melk, hvete

600,- per pers


RS BISTRO 3

Forrett:

Hissig scampi med kremet polenta og grønn salat.

Allergier: melk

Hovedrett:

Langtidsstekt lammeskank med potetmash, grønnsaker og rødvin sjy

Allergier: melk

Dessert:

Pistasj ostekake

Allergier: melk, hvete

600,- per pers

 

Din drømmemeny

Ta en prat med oss så komponerer vi sammen din ultimate selskapsmeny.

Selskap

Våre standard menypakker. Ta kontakt for skreddersydde menyer.

Vi tilrettelegger også for alle allergibehov.

Menyvalg 1

500,-

per. pers

FORRETT

  • Husets fiskesuppe med dagens fangst
  • Bacon og løk crumble med strimlede grønnsaker

Hovedrett

  • Andelår confit med potetpuré, bakt gulbet og grønnkål, fiken og balsamico sjy

Dessert

  • Gårdsbruleè med marinerte bær

Menyvalg 2

500,-

per. pers

FORRETT

  • Kantarell rissoni med speket viltkjøtt

Hovedrett

  • Langtidsstekt høyrygg av storfe med potet og pastinakkpuré, grønnsaker og rødvinsaus

Dessert

  • “Sprøtt eple” med fersk rømme

Allergener:

Menyvalg 1 og 2: Gluten, melk og egg

Grill

Menyvalg 1

500,-

per. pers

DU FÅR

  • Smokey spareribs
  • Scampi og laks på pinne
  • Grillspyd med kylling
  • Tomatsalat, rødløk og fetaost
  • Potetsalat med mais, vårløk og bacondressing
  • Guttas grillsaus

Menyvalg 2

350,-

per. pers

DU FÅR

  • RS burger med cheddar, salat og aioli
  • Grillspyd med scampi
  • Kremet mais med vårløk
  • Røstipotet med bacon
  • Husets grillsalat
  • Varm bønnesalat med lokal pølse
  • Guttas grillsaus

UTVID MENYEN

Krydret blåbærgris. Tillegg på kroner 50,-

Burger og pølsemeny

250,-

per. pers

DU FÅR

  • RS burger med cheddar og bacon
  • Lokal produserte pølser
  • Potetsalat med mais, vårløk og bacon dressing
  • Tilbehør i små skåler

Grillmeny barn

125,-

per. pers

DU FÅR

  • Lokalprodusert grillpølser
  • Maiskolbe
  • Kyllingspyd
  • Crispy fries
  • Tilbehør i små skåler

Allergener:

Grillmeny 1: Skalldyr, fisk, melk og egg | Grillmeny 2: Skalldyr, melk, egg, sesam og gluten | Burger og pølsemeny: Gluten, melk, egg og sesam

Skalldyr
og sjømat buffé

Ta kontakt for sesongens meny og priser

Lunsj- og møtemat

Perfekt også som overtidsmat

Sunny Hill Chicken BLT

179,-

Nystekte grove surdeigs ciabatta med kylling, bacon, tomat og salat

Karbonade Ciabatta

179,-

Nystekte grove surdeigs ciabatta med nygrillede karbonader, stekt løk og eggesalat

Reke Ciabatta

Nystekte grove surdeigs ciabatta med reker, salat, avokado og wasabi dressing

179,-

Karbonade Ciabatta

Nystekte grove surdeigs ciabatta med nygrillede karbonader, stekt løk og eggesalat

129,-

Allergener:

BLT: Gluten, melk og egg | Kylling Ciabatta: Gluten, egg og sennep | Reke Ciabatta: Gluten, egg og skalldyr | Karbonade: Gluten, melk og egg

Danske smørbrød

Vi lager disse saftige og flotte skivene på surdeigsbrød, grove og fine!

Husets karbonader

59,-

Med stekt løk, timian og eggesalat

Kongereker

59,-

Med koriander og wasabi majones

Urtebakt kylling

59,-

Med bacon og aioli

Røysland skinke

59,-

Med husets rødbetsalat

Røkt ørret fra gården

59,-

Med eggerøre, sukkertare og dill

Langtidstekt indrefilet

59,-

Med tomatremulade

Gryteretter & Lasagne

Biffgryte

329,-

Storfe av flatbiff. Servert med paprika, løk og sopp, potetstappe og eller ris. Salat følger med

Viltgryte

349,-

Servert med sopp, rosenkål og bacon, potetstappe og eller ris. Salat følger med

Lasagne

225,-

Servert med salat og brød

Allergener:

Biffgryte: Melk | Viltgryte: Melk | Lasagne: Melk, egg og gluten

Desserter

Vi lager gjerne det du ønsker. Ta en prat med oss

Verdens beste sjokolademousse

100,-

Med sesongbasert garnityr

Sprøtt eple

90,-

Med pisket vaniljerømme

Bløt sjokoladefondant

90,-

Med vaniljeis eller sorbét

Gårdsbrûlée

90,-

Med marinerte bær

Allergener:

Sjokolademousse: Melk og egg | Sjokoladefondant: Melk og egg | Sprøtt eple: Melk, egg og gluten | Gårdsbrûlée: Melk

Vegetar

Vi lager alt av vegetar- og veganretter. Ta en prat med oss.

Ovnsbakt portobellosopp

100,-

Fyllt med stangselleri, løk, pinjekjerner og krutonger

Bakt gresskar

100,-

Med kokos, lime og curry

Linsesuppe

100,-

Med urter og gulrot