Julestemning
Våre favoritter til den beste julestemningenJulestemning fra RS
Priser per pers
BUFFET
Full Pakke med pinnekjøtt, ribbe, dessert og god stemning
Alt av tilbehør
Pris: 650,-
Allergier: melk, egg
Eller sett sammen din egen:
Pinnekjøtt med kålrot og gulrotstappe, saftig kjøttpølse, kokt potet og sjy
Pris: 500,-
Allergier: melk
Svineribbe med rødkål, erterstuing, kokt potet, medisterkaker og ribbesaus, tyttebær og sennep
Pris: 500,-
Allergier: melk
Kalkunbryst med bacon, rosenkål og stuffing à la Amerika, potetstappe og fløtesaus med tranebær
Pris: 500,-
Allergier: hvete, mell, sennep
Lutefisk med sennepsaus, gul ertestuing, bacon, gulrot og potet
Pris: 550,-
Allergier: fisk, sennep, melk
Dessert:
Riskrem med rød eller gul saus 115,- (melk)
Julepanna cotta med multe saus 115,- (melk)
Dronning Maud med sjokolade og pepperkake 149,- (melk, egg, hvete)
3-RETTERS MENY
Forrett:
Rødbetgravet ørret med pepperrotkrem og croissant (hvete, melk)
Hovedrett:
Rudolf filet med portvinskokt pære, kremet soppsaus og fritert rosenkål, mandelpotetstappe (melk)
Dessert:
Ostekake med pepperkakebunn (hvete, melk)
Pris: 759,-
Alle priser inkl. mva
BBQ
RS BBQ
Ta kontakt for sesongens meny og priser
Koldtbord & tapas
RS Tapas
400,-
per. persVarmt
Krydderstekt lammeribbe med pasta, kremet sopp og spinat (egg, melk)RS con carne med kjøttdeig fra Uvik gård, bønner og bakt hvitløk
Bakt kyllingfilet med ris tilsmakt lime og sitrongress, kardemomme og grønnkål
Innbakte grønnsaker og mangodressing (hvete, egg, melk)
Potet med bacon og purre, med cheddar eller béarnaise-dressing (melk, egg)
Kaldt
Frisk salat med agurk, paprika, tomat, oliven, rødløk og fetaostAgurksalat med chili, sesam og soya (sesam, hvete)
Fennikel, mango og stekt rosenkål
Focaccia og aioli (hvete, egg)
Tilleggsretter
Brandade av klippfisk, potet og hvitløk, med krutonger (fisk, melk, hvete) 75,- pr persCrudités med hummus (sesam) 55,- pr pers
Dadler med bacon 20,- pr stk
Innbakt scampi (hvete) 25,- pr stk
Spekekjøtt: salami og spekenakke av Blåbærgris 65,- pr pers
Vårruller (hvete) 25,- pr stk
Stor brødpakke med focaccia, steinovnsbakt surdeigsbrød og fullkornscroissant (hvete, rug) 45,- pr pers
RS Koldtbord
450,-
per. persVårt eget koldtbord som også inkluderer vår egen frilandsgris «blåbærgris».
Inkludert
Karbonader og løk (melk)
Kylling og dipp (hvete, melk)
Skalldyrsalat med reker og krabbe (skalldyr, egg)
Pastasalat (hvete, egg)
Røkt ørretfilet og eggerøre (fisk, egg, melk)
Helstekt indrefilet av storfe, remulade og padrons (egg)
Blåbærgris pålegg og eggesalat (egg)
Potetsalat (egg, melk)
Brød og smør (hvete, melk)
Vegan/vegetar/allergi meny
En deilig plantebasert meny som er allergivenlig i tillegg til vegan/vegetar. Nok til 2-3 personer. Ta kontakt for pris.
Couscous med grønnsaker
Nøttestek med sopp, små urtepoteter og bakt kålrot
Plante-schnitzel med chilimais
Ragu med linser
RS paella med kveite og ørret
Kalde retter:
Quinoa med regnbuerøtter, ristede nøtter, honning- og sitronsaus
Bakte rotgrønnsaker med chevre og granateple
Vår egen røkte ørret med eggekrem
Crudités med dipper (hummus x3: naturell, paprika og rødbete)
Nudelsalat med sesam og grønnsaker
Gresskarsalat
Selskap & Bryllup
Vår signaturmeny. Ta kontakt for skreddersydd menyVelg mellom RS Signatur eller en av våre Bistro varianter
RS SIGNATUR
Forrett:
RS Skagen
Krabbe og reker i wasabidressing
Focaccia, tomat og fennikelsalat
Allergier: skalldyr, melk, hvete
Hovedrett:
Helstekt indrefilet
Valgfri tilberedning av potet, med kremet peppersaus
Bakt gulrot og gulbet
Selleripuré tilsmagt brunet smør
Allergier: melk
Dessert:
Panna Cotta toppet med hvit karamellisert sjokolade og bringebær
Allergier: melk
695,- per pers
RS BISTRO
Forrett:
RS pintxos
Croissant med spekenakke og salami av blåbærgris.
Kremost og gressløkdressing, ruccolasalat og balsamico tomat.
Allergier: hvete og melk
Hovedrett:
Helstekt ytrefilet av storfe
Valgfri tilberedning av potet, med kremet peppersaus
Bakt gulrot og gulbet
Selleripuré tilsmagt brunet smør
Allergier: melk
Dessert:
Crème brûlée med bringebær.
Allergier: egg, melk
650,- per pers
RS BISTRO 2
Forrett:
Cæsar salat med kylling, bacon, krutonger, og parmesanchips
Allergier: egg, melk, hvete
Hovedrett:
Boeuf Bourguignon med potetmash, grønnsaker og rødvinsjy
Allergier: melk
Dessert:
RS tilslørte piker med marinerte bjørnebær
Allergier: melk, hvete
600,- per pers
RS BISTRO 3
Forrett:
Hissig scampi med kremet polenta og grønn salat.
Allergier: melk
Hovedrett:
Langtidsstekt lammeskank med potetmash, grønnsaker og rødvin sjy
Allergier: melk
Dessert:
Pistasj ostekake
Allergier: melk, hvete
600,- per pers