Til Konfirmanten
og de heldige gjesteneRS konfirmasjonsopplevelse
Vårruller med grønnsaksris
Søt chilidipp
Innbakt svin og sur-søt saus
Sprø grønnsaker
Karbonader med stekt løk
Loff og smør
Potetsalat
Lasagne
Pasta med kylling og curry
Frisk salat
Pris per pers: 395,-
BBQ
RS BBQ BONANZA
BBQ PIT 1
Baby back ribs
Culotte av storfe
Blackened kylling
Tilbehør:
Grillet sommerkål og cæsardressing
Ovnsbakte småpoteter
Ris med sommergrønnsaker
Bbq saus og peppersaus
Kremet mais
650,- pr pers
BBQ PIT 2
Pulled pork
Svinekam med mango og balsamico glaze
Scampi med gnocchi og chili
Tilbehør:
Grillet ananas
Potetmash, parmesan og persille
Grillsalat, rotfrukt og brokkolini
Bbq saus
650,- pr pers
BBQ PIT 3
Baby back ribs
Culotte av storfe
Blackened kylling
Svinekam med mango og balsamico glaze
Scampi med gnocchi og chili
Tilbehør:
Grillet sommerkål og cæsardressing
Ovnsbakte småpoteter
Ris med sommergrønnsaker
Bbq saus og peppersaus
Kremet mais
Grillet ananas
Grillsalat, rotfrukt og brokkolini.
795,- pr pers
BBQ PIT 4
Blåbærgrisburger, salat, tomat, bacon og cheddar.
Fries og Stig's Bearnaise
450,- pr pers
BBQ PIT 5
Blåbærgris pølser, potet mash, parmesan og persille.
Bacon og rabarbra jam.
450,- pr pers
Koldtbord & tapas
RS Tapas
400,-
per. persVarmt
Krydderstekt lammeribbe med pasta, kremet sopp og spinat (egg, melk)RS con carne med kjøttdeig fra Uvik gård, bønner og bakt hvitløk
Bakt kyllingfilet med ris tilsmakt lime og sitrongress, kardemomme og grønnkål
Innbakte grønnsaker og mangodressing (hvete, egg, melk)
Potet med bacon og purre, med cheddar eller béarnaise-dressing (melk, egg)
Kaldt
Frisk salat med agurk, paprika, tomat, oliven, rødløk og fetaostAgurksalat med chili, sesam og soya (sesam, hvete)
Fennikel, mango og stekt rosenkål
Focaccia og aioli (hvete, egg)
Tilleggsretter
Dadler med bacon 20,- pr stkInnbakt scampi (hvete) 25,- pr stk
Spekekjøtt: salami og spekenakke av Blåbærgris 65,- pr pers
Vårruller (hvete) 25,- pr stk
RS Koldtbord
450,-
per. persVårt eget koldtbord som også inkluderer vår egen frilandsgris «blåbærgris».
Inkludert
Karbonader og løk (melk)
Kylling og dipp (hvete, melk)
Skalldyrsalat med reker og krabbe (skalldyr, egg)
Pastasalat (hvete, egg)
Røkt ørretfilet og eggerøre (fisk, egg, melk)
Helstekt indrefilet av storfe, remulade og padrons (egg)
Blåbærgris pålegg og eggesalat (egg)
Potetsalat (egg, melk)
Brød og smør (hvete, melk)
Vegan/vegetar/allergi meny
En deilig plantebasert meny som er allergivenlig i tillegg til vegan/vegetar. Nok til 2-3 personer. Ta kontakt for pris.
Couscous med grønnsaker
Nøttestek med sopp, små urtepoteter og bakt kålrot
Plante-schnitzel med chilimais
Ragu med linser
RS paella med kveite og ørret
Kalde retter:
Quinoa med regnbuerøtter, ristede nøtter, honning- og sitronsaus
Bakte rotgrønnsaker med chevre og granateple
Vår egen røkte ørret med eggekrem
Crudités med dipper (hummus x3: naturell, paprika og rødbete)
Nudelsalat med sesam og grønnsaker
Gresskarsalat
Selskap & Bryllup
Vår signaturmeny. Ta kontakt for skreddersydd menyVelg mellom RS Signatur eller en av våre Bistro varianter
RS SIGNATUR
Forrett:
RS Skagen
Krabbe og reker i wasabidressing
Focaccia, tomat og fennikelsalat
Allergier: skalldyr, melk, hvete
Hovedrett:
Helstekt indrefilet
Valgfri tilberedning av potet, med kremet peppersaus
Bakt gulrot og gulbet
Selleripuré tilsmagt brunet smør
Allergier: melk
Dessert:
Panna Cotta toppet med hvit karamellisert sjokolade og bringebær
Allergier: melk
695,- per pers
RS BISTRO
Forrett:
RS pintxos
Croissant med spekenakke og salami av blåbærgris.
Kremost og gressløkdressing, ruccolasalat og balsamico tomat.
Allergier: hvete og melk
Hovedrett:
Helstekt ytrefilet av storfe
Valgfri tilberedning av potet, med kremet peppersaus
Bakt gulrot og gulbet
Selleripuré tilsmagt brunet smør
Allergier: melk
Dessert:
Crème brûlée med bringebær.
Allergier: egg, melk
650,- per pers
RS BISTRO 2
Forrett:
Cæsar salat med kylling, bacon, krutonger, og parmesanchips
Allergier: egg, melk, hvete
Hovedrett:
Boeuf Bourguignon med potetmash, grønnsaker og rødvinsjy
Allergier: melk
Dessert:
RS tilslørte piker med marinerte bjørnebær
Allergier: melk, hvete
600,- per pers
RS BISTRO 3
Forrett:
Hissig scampi med kremet polenta og grønn salat.
Allergier: melk
Hovedrett:
Langtidsstekt lammeskank med potetmash, grønnsaker og rødvin sjy
Allergier: melk
Dessert:
Pistasj ostekake
Allergier: melk, hvete
600,- per pers