Koldtbord & tapas

Koldbord

Minimum 10 personer

395,-

per. pers

Husets karbonader

Av lokalt oppdrett kjøtt med stekt løk

Sprøstekt kylling

Med dipp

Pastasalat med pepperskinke av blåbærgris

Med curry, peanøtter, og paprika

Roastbiff

Av lokalt oppdrett kjøtt med grillet paprika og remulade

Svalrøkt ørretfilét fra gården

Med eggerøre

Spekekjøtt fra Lundal

Med potetsalat

Nystekt brød

Fra Naturbakst

Tapas

Minimum 10 personer

475,-

per. pers

Sprøstekt kylling

Med dipp

Tapaspølser og grillspyd med Tzatzik

Av vår frilandsgris/ blåbærgris

RS Paella

Med blåskjell og reker

Patatas Bravas og bacon

Spekepølser

Fra Ask Gård

Tapas salat

Tomatsalat

Med mozzarella og pesto

Pastasalat

Med peanøtter og mango/ curry

Surdeigs ciabatta med Aioli

Tapasbrett

Beregnet for 2 personer

400,-

per. brett

Curry av frilandsgris

Med pasta og potetlokk

Egenproduserte tapaspølser med ost

Av vår frilandsgris/ blåbærgris

Egenproduserte grillspyd

Av vår frilandsgris/ blåbærgris

Sprøstekt kylling

Tapaspotet

Spekekjøtt fra Lundal

Skalldyrsalat

Oliven og ost

Surdeigs ciabatta med aioli

Tillegg koldtbord

Priser per. person

Skalldyrsalat

Med reker og klo kjøtt av krabbe fra Karmøy

55,-

Ost og tilbehør

75,-

TEMPURA SCAMPI

35,-

DADLER MED BACON

35,-

Vårruller

25,-

Tillegg tapas og tapasbrett

Priser per. person

Tempura scampi

35,-

Dadler med bacon

35,-

Ost

35,-

Cheese balls

35,-

Vårruller

25,-

Allergener koldtbord:

Karbonader: Gluten, melk og egg | Sprøstekt kylling: Gluten | Pastasalat med pepperskinke: Egg, melk, nøtter og gluten | Roastbiff: Egg og melk | Ørretfilét: Fisk, egg og melk | Spekemat: Melk | Brød: Gluten

Allergener Tapas:

Scampi: Skalldyr og gluten | Kylling Diablo: Melk og sesam | Blåbærgris: Melk | Tapas salat: Melk | Sashimi: Fisk og gluten | Vårruller: Gluten | Nystekt brød med aioli: Gluten og egg

Allergener tillegg:

Løkringer: Gluten | Cheeseballs: Melk og gluten

Julemat

Hjemmelaget på tradisjonelt vis

Pinnekjøtt

395,-

Med hjemmelaget tilbehør

Julebuffét med dessert

450,-

Svineribbe og Pinnekjøtt med hjemmelaget tilbehør og dessert

Svineribbe

Med hjemmelaget tilbehør

345,-

Juledessert

Spør oss hva som er på menyen

99,-

Selskap & Bryllup

Vår signaturmeny. Ta kontakt for skreddersydd meny

RS Signatur

575,-

per. pers

FORRETT

Renset klokjøtt av nykokt krabbe
Med tomatconcasse, Sandefjordsmør, toast av surdeigsbrød og tørket grønnkål

Hovedrett

Langtidsstekt storfe 
Stykningsdeler hentet fra lokale bønder. Servert med smørbakte hasselbackpoteter, grillet gulrot, selleripuré og rødvinspeppersaus

Dessert

Sjokoladedrøm
Sjokolademousse og brownie med sorbét, hvit sjokoladesnø og pistasjkjeks

Din drømmemeny

Ta en prat med oss så komponerer vi sammen din ultimate selskapsmeny.

Allergener:

RS Signatur: Skalldyr, melk og egg

Selskap

Våre standard menypakker. Ta kontakt for skreddersydde menyer.

Vi tilrettelegger også for alle allergibehov.

Menyvalg 1

500,-

per. pers

FORRETT

  • Husets fiskesuppe med dagens fangst
  • Bacon og løk crumble med strimlede grønnsaker

Hovedrett

  • Andelår confit med potetpuré, bakt gulbet og grønnkål, fiken og balsamico sjy

Dessert

  • Gårdsbruleè med marinerte bær

Menyvalg 2

500,-

per. pers

FORRETT

  • Kantarell rissoni med speket viltkjøtt

Hovedrett

  • Langtidsstekt høyrygg av storfe med potet og pastinakkpuré, grønnsaker og rødvinsaus

Dessert

  • “Sprøtt eple” med fersk rømme

Allergener:

Menyvalg 1 og 2: Gluten, melk og egg

Konfirmasjon

Komponer din egen blanding av det beste fra vår koldtbord og tapasmeny. Ta en prat med oss

Konfirmantes favoritter

Minimum 10 personer

450,-

per. pers

Den grønne

Perfekt vegetar rett og/ eller nydelig tilbehør til kjøtt, fugl, fisk og skalldyr! Søtpotet med kokos, curry, lime og ristede kikerter

Tapaspotet

Røstipotet med bacon

Scampi

Med estragonsmør, tomat, sennep og urter

Blåbærgris i form

Kjøttpai med blåbærgris, grønnsaker og potetlokk

Asia - Vårruller

Vårruller med svin, gulrot, løk og krydder

Asia - Kyllingfilet

Kylling i søt-sur saus med ris

Norsk - Karbonader

Våre hjemmelagde karbonader med stekt løk

Norsk - ørretfilét

Ørretfilet fra «røkeriet vårt» med potetlefse og rømme

Norsk - makaronisalat

Med stangselleri, rødløk og skinke

Snacks for alle

Hvitløksbrød og løkringer

Tillegg

Priser per. person

Spekemat og eggerøre

35,-

Friterte cheeseballs

35,-

Rekesalat og toast

35,-

Allergener:

Tapas Scampi: Melk/smør og sjømat | Blåbærgris: Melk | Vårruller: Gluten | Karbonader: Gluten, melk og egg | Ørretfilet: Fisk, gluten og melk | Makaronisalat: Gluten og egg | Snacks: Gluten | Spekemat og eggerøre: Melk og egg | Cheeseballs: Gluten og melk | Rekesalat og toast: Skalldyr, melk og gluten

Grill

Menyvalg 1

500,-

per. pers

DU FÅR

  • Smokey spareribs
  • Scampi og laks på pinne
  • Grillspyd med kylling
  • Tomatsalat, rødløk og fetaost
  • Potetsalat med mais, vårløk og bacondressing
  • Guttas grillsaus

Menyvalg 2

350,-

per. pers

DU FÅR

  • RS burger med cheddar, salat og aioli
  • Grillspyd med scampi
  • Kremet mais med vårløk
  • Røstipotet med bacon
  • Husets grillsalat
  • Varm bønnesalat med lokal pølse
  • Guttas grillsaus

UTVID MENYEN

Krydret blåbærgris. Tillegg på kroner 50,-

Burger og pølsemeny

250,-

per. pers

DU FÅR

  • RS burger med cheddar og bacon
  • Lokal produserte pølser
  • Potetsalat med mais, vårløk og bacon dressing
  • Tilbehør i små skåler

Grillmeny barn

125,-

per. pers

DU FÅR

  • Lokalprodusert grillpølser
  • Maiskolbe
  • Kyllingspyd
  • Crispy fries
  • Tilbehør i små skåler

Allergener:

Grillmeny 1: Skalldyr, fisk, melk og egg | Grillmeny 2: Skalldyr, melk, egg, sesam og gluten | Burger og pølsemeny: Gluten, melk, egg og sesam

Skalldyr
og sjømat buffé

Buffét

Majones, salat, sitron og fiskepudding følger med

550,-

per. pers

Ferske reker

Klokjøtt av krabbe

Skalldyrsuppe med dumplings

Dampede blåskjell

Med hvitvin, hvitløk, fløte og timian

Pastasalat

Med curry, peanøtter, og paprika

Røkt ørretfilét fra gården

Med eggerøre

Innbakt Salmalaks

Med soyadipp

Nystekt brød

Fra Naturbakst

Tillegg

RS PAELLA

Med blåskjell og reker
75,- per pers

Skalldyrsalat

Med reker og klo kjøtt av krabbe fra Karmøy
55,- per pers

Allergener:

Buffét: Blåskjell, skalldyr og melk | Scampi: Skalldyr, gluten og sesam | Røkt ørret: Fisk, egg og melk | Klippfisk: Fisk og melk | Husets brød: Gluten | Kamskjell: Skalldyr, melk og gluten

Lunsj- og møtemat

Perfekt også som overtidsmat

Sunny Hill Chicken BLT

129,-

Nystekte grove surdeigs ciabatta med kylling, bacon, tomat og salat

Karbonade Ciabatta

129,-

Nystekte grove surdeigs ciabatta med nygrillede karbonader, stekt løk og eggesalat

Reke Ciabatta

Nystekte grove surdeigs ciabatta med reker, salat, avokado og wasabi dressing

129,-

Karbonade Ciabatta

Nystekte grove surdeigs ciabatta med nygrillede karbonader, stekt løk og eggesalat

129,-

Allergener:

BLT: Gluten, melk og egg | Kylling Ciabatta: Gluten, egg og sennep | Reke Ciabatta: Gluten, egg og skalldyr | Karbonade: Gluten, melk og egg

Danske smørbrød

Vi lager disse saftige og flotte skivene på surdeigsbrød, grove og fine!

Husets karbonader

59,-

Med stekt løk, timian og eggesalat

Kongereker

59,-

Med koriander og wasabi majones

Urtebakt kylling

59,-

Med bacon og aioli

Røysland skinke

59,-

Med husets rødbetsalat

Røkt ørret fra gården

59,-

Med eggerøre, sukkertare og dill

Langtidstekt indrefilet

59,-

Med tomatremulade

Gryteretter & Lasagne

Biffgryte

259,-

Storfe av flatbiff. Servert med paprika, løk og sopp, potetstappe og eller ris. Salat følger med

Viltgryte

289,-

Servert med sopp, rosenkål og bacon, potetstappe og eller ris. Salat følger med

Lasagne

200,-

Servert med salat og brød

Allergener:

Biffgryte: Melk | Viltgryte: Melk | Lasagne: Melk, egg og gluten

Desserter

Vi lager gjerne det du ønsker. Ta en prat med oss

Verdens beste sjokolademousse

100,-

Med sesongbasert garnityr

Sprøtt eple

90,-

Med pisket vaniljerømme

Bløt sjokoladefondant

90,-

Med vaniljeis eller sorbét

Gårdsbrûlée

90,-

Med marinerte bær

Allergener:

Sjokolademousse: Melk og egg | Sjokoladefondant: Melk og egg | Sprøtt eple: Melk, egg og gluten | Gårdsbrûlée: Melk

Vegetar

Vi lager alt av vegetar- og veganretter. Ta en prat med oss.

Ovnsbakt portobellosopp

100,-

Fyllt med stangselleri, løk, pinjekjerner og krutonger

Bakt gresskar

100,-

Med kokos, lime og curry

Linsesuppe

100,-

Med urter og gulrot