Koldtbord & tapas

Koldbord

Minimum 10 personer

350,-

per. pers

Husets karbonader

Av lokalt oppdrett kjøtt med stekt løk

Svalrøkt ørretfilét fra gården

Med eggerøre

Egg og bacon “muffin”

Med skivet tomat, sennep og urter

Pepper Roastbeef "Sous vide"

Av lokalt oppdrett kjøtt med løkringer og remulade

Kylling Diablo med dipp

Medium sterk

Makaronisalat

Med stangselleri, rødløk og skinke

Husets rekesalat

Med toast

Spekemat

Med potetsalat

Nystekt brød

Fra Naturbakst

Tapas

Minimum 10 personer

395,-

per. pers

Marinerte reker

Med avocado og sitron

Kylling Diablo med dipp

Medium sterk

Patatas bravas

Med bacon

Blåbærgris i form

Kjøttpai med blåbærgris, grønnsaker, karri og potetlokk

Ost & pålegg

Manchego, salte mandler og krydret salami

Tapas salat

Med mixed grønnsaker, cornichons, fetaost og oliven

RS Black Pepper Crab

Med grønnsaker og lime

Vårrull med dipp

Med kjøtt og grønnsaker

Nystekt surdeigsbrød

Med aioli

Tillegg

Priser per. person

Løkringer

25,-

Friterte cheeseballs

25,-

Bacondadler

25,-

Allergener koldtbord:

Karbonader: Gluten, melk og egg | Ørretfilét: Fisk, egg og melk | Egg og bacon: Egg og sennep | Roastbeef: Gluten og melk | Stekt kylling: Gluten | Spekemat: Melk | Rekesalat: Skalldyr og melk | Potetsalat: melk | Makaronisalat: Gluten og melk | Brød: Gluten

Allergener Tapas:

Scampi: Skalldyr og gluten | Kylling Diablo: Melk og sesam | Blåbærgris: Melk | Tapas salat: Melk | Sashimi: Fisk og gluten | Vårruller: Gluten | Nystekt brød med aioli: Gluten og egg

Allergener tillegg:

Løkringer: Gluten | Cheeseballs: Melk og gluten

Julemat

Hjemmelaget på tradisjonelt vis

Pinnekjøtt

395,-

Med hjemmelaget tilbehør

Julebuffét med dessert

450,-

Svineribbe og Pinnekjøtt med hjemmelaget tilbehør og dessert

Svineribbe

Med hjemmelaget tilbehør

345,-

Juledessert

Spør oss hva som er på menyen

99,-

Selskap & Bryllup

Vår signaturmeny. Ta kontakt for skreddersydd meny

RS Signatur

575,-

per. pers

FORRETT

Renset klokjøtt av nykokt krabbe, fenikkel piccatta, tomatconcasse og Sandefjordsmør. Toast av surdeigsbrød

Hovedrett

Langtidsstekt kalvefilét.
Servert med gratinert røstipotet med Haukeli chevre, rotgrønnsaker og rødvinspeppersaus

Dessert

Karamellisert gårdsbruleé med marinerte bær

Din drømmemeny

Ta en prat med oss så komponerer vi sammen din ultimate selskapsmeny.

Allergener:

RS Signatur: Skalldyr, melk og egg

Selskap

Våre standard menypakker. Ta kontakt for skreddersydde menyer.

Vi tilrettelegger også for alle allergibehov.

Menyvalg 1

500,-

per. pers

FORRETT

  • Husets fiskesuppe med dagens fangst
  • Bacon og løk crumble med strimlede grønnsaker

Hovedrett

  • Andelår confit med potetpuré, bakt gulbet og grønnkål, fiken og balsamico sjy

Dessert

  • Gårdsbruleè med marinerte bær

Menyvalg 2

500,-

per. pers

FORRETT

  • Kantarell rissoni med speket viltkjøtt

Hovedrett

  • Langtidsstekt høyrygg av storfe med potet og pastinakkpuré, grønnsaker og rødvinsaus

Dessert

  • “Sprøtt eple” med fersk rømme

Allergener:

Menyvalg 1 og 2: Gluten, melk og egg

Konfirmasjon

En blanding av det beste fra vårt koldtbord, tapasmeny, vegetar og det asiatiske kjøkkenet. Konfirmantens favoritter!

Konfirmantes favoritter

Minimum 10 personer

450,-

per. pers

Den grønne

Perfekt vegetar rett og/ eller nydelig tilbehør til kjøtt, fugl, fisk og skalldyr! Søtpotet med kokos, curry, lime og ristede kikerter

Tapaspotet

Røstipotet med bacon

Scampi

Med estragonsmør, tomat, sennep og urter

Blåbærgris i form

Kjøttpai med blåbærgris, grønnsaker og potetlokk

Asia - Vårruller

Vårruller med svin, gulrot, løk og krydder

Asia - Kyllingfilet

Kylling i søt-sur saus med ris

Norsk - Karbonader

Våre hjemmelagde karbonader med stekt løk

Norsk - ørretfilét

Ørretfilet fra «røkeriet vårt» med potetlefse og rømme

Norsk - makaronisalat

Med stangselleri, rødløk og skinke

Snacks for alle

Hvitløksbrød og løkringer

Tillegg

Priser per. person

Spekemat og eggerøre

35,-

Friterte cheeseballs

25,-

Rekesalat og toast

35,-

Allergener:

Tapas Scampi: Melk/smør og sjømat | Blåbærgris: Melk | Vårruller: Gluten | Karbonader: Gluten, melk og egg | Ørretfilet: Fisk, gluten og melk | Makaronisalat: Gluten og egg | Snacks: Gluten | Spekemat og eggerøre: Melk og egg | Cheeseballs: Gluten og melk | Rekesalat og toast: Skalldyr, melk og gluten

Grill

Menyvalg 1

500,-

per. pers

DU FÅR

  • Smokey spareribs
  • Scampi og laks på pinne
  • Grillspyd med kylling
  • Tomatsalat, rødløk og fetaost
  • Potetsalat med mais, vårløk og bacondressing
  • Guttas grillsaus

Menyvalg 2

350,-

per. pers

DU FÅR

  • RS burger med cheddar, salat og aioli
  • Grillspyd med scampi
  • Kremet mais med vårløk
  • Røstipotet med bacon
  • Husets grillsalat
  • Varm bønnesalat med lokal pølse
  • Guttas grillsaus

UTVID MENYEN

Krydret blåbærgris. Tillegg på kroner 50,-

Burger og pølsemeny

250,-

per. pers

DU FÅR

  • RS burger med cheddar og bacon
  • Lokal produserte pølser
  • Potetsalat med mais, vårløk og bacon dressing
  • Tilbehør i små skåler

Grillmeny barn

125,-

per. pers

DU FÅR

  • Lokalprodusert grillpølser
  • Maiskolbe
  • Kyllingspyd
  • Crispy fries
  • Tilbehør i små skåler

Allergener:

Grillmeny 1: Skalldyr, fisk, melk og egg | Grillmeny 2: Skalldyr, melk, egg, sesam og gluten | Burger og pølsemeny: Gluten, melk, egg og sesam

Skalldyr
og sjømat buffé

Buffét

595,-

per. pers

Ferske boknareker

Fra Jarstein

Krabbeskall

Fylt med hvitt kjøtt

Black pepper crab

"Singapore Style" med knust sort pepper, søt chili og koreander

Dampede blåskjell

Med hvitvin, hvitløk, fløte og timian

Scampi

Med soya, sesam og nudler

Røkt ørret fra gården

Med eggerøre tilsmakt tang og sukkertare

Klippfisk

Med bakt fennikel, sitron og høvding sverre

Husets brød

Med smør

Tillegg

Østers

Med bringebær vinaigrette
50,- per pers

Gratinerte sjøkreps

55,- per pers

Ferske kamskjell

Med rissoni, brokkolini og skalldyrsaus
55,- per pers

Allergener:

Buffét: Blåskjell, skalldyr og melk | Scampi: Skalldyr, gluten og sesam | Røkt ørret: Fisk, egg og melk | Klippfisk: Fisk og melk | Husets brød: Gluten | Kamskjell: Skalldyr, melk og gluten

Lunsj- og møtemat

Perfekt også som overtidsmat

Sunny Hill Chicken BLT

100,-

Med kylling, bacon, tomat og salat i fransk landsbrød

Reke Ciabatta

109,-

Nystekte grove surdeigs ciabatta med reker, salat, avokado og wasabi dressing

Kylling Ciabatta

Nystekte grove surdeigs ciabatta med kylling, bacon, tomat og aioli. (129,- med stekt potet)

109,-

Karbonade Ciabatta

Nystekte grove surdeigs ciabatta med nygrillede karbonader, stekt løk og eggesalat

109,-

Allergener:

BLT: Gluten, melk og egg | Kylling Ciabatta: Gluten, egg og sennep | Reke Ciabatta: Gluten, egg og skalldyr | Karbonade: Gluten, melk og egg

Danske smørbrød

Vi lager disse saftige og flotte skivene på surdeigsbrød, grove og fine!

Husets karbonader

59,-

Med stekt løk, timian og eggesalat

Kongereker

59,-

Med koriander og wasabi majones

Urtebakt kylling

59,-

Med bacon og aioli

Røysland skinke

59,-

Med husets rødbetsalat

Røkt ørret fra gården

59,-

Med eggerøre, sukkertare og dill

Langtidstekt indrefilet

59,-

Med tomatremulade

Desserter

Dagens utvalg. Vi lager gjerne det du ønsker

Verdens beste sjokolademousse

100,-

Med sesongbasert garnityr

Sprøtt eple

90,-

Med pisket vaniljerømme

Bløt sjokoladefondant

90,-

Med vaniljeis eller sorbét

Gårdsbrûlée

90,-

Med marinerte bær

Allergener:

Sjokolademousse: Melk og egg | Sjokoladefondant: Melk og egg | Sprøtt eple: Melk, egg og gluten | Gårdsbrûlée: Melk

Gryteretter

Biffgryte

249,-

Storfe av flatbiff. Servert med paprika, løk og sopp, potetstappe og eller ris. Salat følger med

Viltgryte

289,-

Elg eller hjort. Servert med sopp, rosenkål og bacon, potetstappe og eller ris. Salat følger med

Allergener:

Biffgryte: Melk | Viltgryte: Melk

Vegetar

Vi lager alt av vegetar- og veganretter. Ta en prat med oss.

Ovnsbakt portobellosopp

100,-

Fyllt med stangselleri, løk, pinjekjerner og krutonger

Bakt gresskar

100,-

Med kokos, lime og curry

Linsesuppe

100,-

Med urter og gulrot